kolmapäev, 28. märts 2007

las palmas eksole. vaga kaugel eestist eksole. praktiliselt midagi yhist ei ole eksole. aga ometi onnestus mul leida suvalisest pubist meie kodu lahedal eesti pandimargiga pudel:D ikka kohe selline eesti pandimark, et 1 kroon ja puha. kust see siia sai?? sest siinsetel pudelitel ega muudel pakenditel ei ole mingisuguseid pandimarke!

ja yldse on siin keskkonnakasvatus olematu. poodi minnes ei ole KUNAGI kellelgi oma kotti kaasas. myyjad suisa pakivad ise su ostud kilekotti. ja ikka nii, et kaks asja yhte kotti, kaks asja teise kotti. niiet kui ostad saia, juustu ja sinki lahed koju umbes kolme kotiga:S esiotsa tegid myyjad siin ikka vaga juhmi nagu, kui teatasime, et kilekotti ei ole vaja. no meie nurgapoe myyjad juba teavad, et me tihtipeale nende kilekottipakkimisteenust ei soovi. alguses olid neile kole naljakad ka meie pildiga pangakaardid. yks myyja naitas neid ikka kohe koigile, kes kaeulatuses olid:D nyyd nurgapoe myyjad oskavad juba kiibiga kaarti kasutada (no see, kus ise pin koodi paned). kuskil hiinakates tihti ei oska. siis tuleb kas ost tegemata jatta voi oma sajaseid luhvtitada.

ja tead! kunagi ammu, kui alles saabusime siia, siis olime valjas lihtsalt, istusime kuskil restorani aias. carnaval kais ja catalina park oli melu tais, muusika ja nii. akki hakkab me korvu paitama miski tuttav: come on everybody lets sing along...keegi seda lugu muidugi peale meie ei teadnud...ja vahemalt itaallased ei ole eurovisioonist yldse midagi kuulnud.

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Pole siis ka ime, et meil on suured keskkonnaprobleemid.
Aga uurige, kas need kilekotid on looduses kiiresti lagunevad, kui ei siis hakake neid poes sõimama, et nad rikuvad meie keskkonda sellise soostumisega.
Kui palju linde ja muidu elusolendeid peavad surema nende kilekottide pärast?
Rahu maailma.

Unknown ütles ...

OK, tegelt pingutasin üle. Meil siin Eestis praktiliselt sama ju. Inimestel on kodusl kilekotid olemas sahtlis lademetes ja kui plaanivad poodi minna, siis harva võtavad sealt mõne kilekoti kaasa.
Õnneks meil poes ei pakita nii palju toitu ära (poed ei taha raisata raha lisatöötajate peale).