kolmapäev, 21. märts 2007

Uutest loengutest

Nii, ma juba kolmandat korda kirjutan sellest samast asjast, sest see arvutiklassi arvuti jookseb pidevalt kokku ja kogu tekst kaob ära. mierda.

Kuni esmaspàevani (19.03) olid meil ainult hispaania keele loengud, ai mierda, ega seal midagi ei òpi kùll. Ainult naerame ja rààgime (loe: òppejòud Marta rààgib). Peab ikka rohkem kohalikega suhtlema ja Antonelloga ùhiseid jututeemasid leidma, sest ta rààgib pàris hàsti españoli ning inglise keelt mitte ùldse nii hàsti.

Imagen: fotografia ja video loenguid on meil olnud kaks korda. Esimeses natukene korralduslikust poolest ja teises loengus natuke fotograafia ajaloost. Pàris hàsti kùll kòigest aru ei saanud, aga poindile saime pihta. Kui vaja, siis teised aitavad ka ja kùll hakkama saame.


Tàna algasid Flora y fauna de Canarias loengud. Alustuseks korralduslikust poolest, siis pisike sissejuhatus Kanaaride tekkimisest ja faunast. Kanaarid pole kunagi olnud mòne mandri koosseisus, vaid on tekkinud tàiesti ise, vulkaai abiga muidugi. Et siis pole ikka pàris ise, aga ikkagi. Kui òigesti aru sain, siis siin kasvab 600 liiki selliseid taimi, mida mujal maailmas ei kasva. Pàris uhke.
Peale sissejuhatust tutvusime teiste òpilastega. Meie saime kaaslasteks Lara ja Octavio. Rààkisime nii umbes tàpselt diez minutos igasugustest asjadest. Ja siis...pidime oma uusi tuttavaid ka teistele tutvustama... klassi ees...ups. Ònneks vòi kahjusk rààkis Octavio kogu jutu àra ja meie ei saanud muud òelda kui Si, No, hasta de mayo ja biologia :D
Òppejòud on tore mees, sòbralik ja jutukas. Lubas meid kolmele vòi neljale ekskursioonile viia, et saaks neid taimi làhedalt tundma, mida òppima hakkame. Reedese loengu tegi ta tund aega lùhemaks ja lùkkas algusaja kaheksa pealt ùheksale. Nùùd ei peagi reede hommikul kell seitse tòusma.


Esimesed muljed uutest loengutest on head, florast ja faunast kùll tsipake paremad kui fotograafiast, vàhemat senini.

Muide, enamus ùliòpilasi on siin poisid, mehed vòi misiganes. Osad on 20, teised jàlle 26, no ei tea, kuidas neid ùldiselt nimetada. Igatahes on igati tervitatav, et meessoost isikud ka òpetajateks tahavad saada. Huvitav, miks see Eestis nii pole?
No aga ega meie ei kurda :P

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

lisaksin juurde, et minule meeldis siiski fotograafia rohkem. sain paremini aru ja huvitavam ehk ka...siiani.