kolmapäev, 7. märts 2007

kurikuulus tydruksober on nyyd siis kohal. ise olen teda ainult vaga pogusalt nainud, aga tundub hasti kena chica. tulipunaste lokkis ja pikkade juustega, niiet hasti itaallane:D praegu viibivad nad pierluigiga enamuse ajast kas valjas voi oma toas. lahem tutvumine saab ehk reedel toimuma, kui pierluigil on synna. siinkohal koigile kohalikele: reedel, kell once en nuestro piso esta fiesta! votke midagi meeleparast kaasa;)
eila kaisime playa del inglesis. nyyd oleme avega vaga punased ja valutame yleni. hommikul, enne kui silmad lahti said, vandusin endale, et mitte kunagi (haalda nagu prantslane: mitte kunaaadci) ei lahe ma enam randa. praegu on ka pikkade varrukatega asi seljas ja sulan vaikselt. paikseblokk nr 10 ja 12 ei aita eriti, kui sa muidu voiksid alasti lumega markamatult yhte sulanduda.
alguses olime rannas, et ikka rannas peab ju paevitama. aga tuul oli kova, meie madalal vasta maad ja liiva koik kohad tais. ja koik kohad! kodus parast ligunesin kyll dussi alla, aga tana hommikul ikka raputasin veel liiva korvadest valja. onneks oli kart 10 aastat tagasi seal kainud ja teadis, et kuskil korgemal on mingi koht, kus saab ka paikest votta. oligi. muidu maksaks 4 euri nagu, aga praegu on bassein remondis ja nii olid koik sunbedid tasuta. korval oli baar, kus tootas yks meeldiv noormees. toi meile pulgakommi niisama. no ta viis koigile ja vahemalt meie kommi nimi oli monster, aga ikkagi:D ja pahandas muga, et paikest peab votma ikka poco a poco e samm sammult, mitte end korraga ara korvetama. no aga siis oli juba liiga hilja.

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Teemaväliselt natukene.
Te olete ikka imelikul saarel - kuulsin, et teil seal ei tähistata naistepäeva, mis on rahvusvaheline püha. Kas Kanaari saartel lillemüüad ei tahagi rikkaks saada?
Igastähes, teile kõigile naistele (nii eestlastele kui ka teistele) seal palaval saarel "ILUSAT JA TOREDAT NAISTEPÄEVA".

MadeInCanarias ütles ...

Suur aitàh :).