pühapäev, 27. mai 2007

vahepeal

Neljapäeval (24.05) toimus Estacionis sombreropidu. Et siis mütsi/kaabuga sissepääs ja tervitusnaps tasuta. Meie Anu ja Piretiga maksime pileti eest 4€, selle eest sai kondoomi, tervitusnapsu ja siis südamekese ka rinda.
Igatahes hästi palju erinevaid peakatteid oli, alustades tõelisest sombrerost kuni lõpetades tavalise nokamütsiga. Ah jaa, drag queen oli seal ka. Selliste jalgadega, et võttis sõnatuks, ja kõrgetel kontsadel sai paremini hakkama kui naised. Natsa häbi oli, sest mina ei suudaks kontsadel küll midagi sellist teha, kui tema. :D
Reedel (25.05) käisin Kaija, Anu ja Kärdiga natuke veel saart vaatamas. Aga kuna olin 2 viimase päeva jooksul ainult 4 tundi maganud, siis magasin ka enamuse aja autosõidust. Aga tore oli siiski. Sain veel hunniku kingitus osta :D. Ja ime on see, et ma ei teinud mitte ühtgi pilt. Aga õnneks teised tegid ja eks kunagi saab neid ka näha.

Laupäeval (26.05) käisime Samiga tema sõbra sõbra sünnipäeva asaderol El Confitali rannas. Ilm oli mõnus, sai päikest võtta ja ujuda ka, imelik oli see, et vesi oli väga väga soe.

Kommentaare ei ole: