reede, 27. aprill 2007

Ave on nüüd esmaspäeva õhtuni fuerteventural ja lanzarotel. mina olen kodus ja kirjutan taas. praegu on see, tõsi küll, veits häiritud, sest pool silma on alatasa elektroonilisel postimehel...Loodetavasti ei lähe meil nii nagu selles filmis terminal. et tuleme koju tagasi, aga lennujaamas selgub, et kodumaad enam ei olegi ja oleme sunnitud veetma ülejäänud elu lennujaamas, sest me ei ole ühegi riigi kodanikud...et siis hoidke ikka eesti alles palun!
Antonello pistab aeg-ajalt nina ukse vahelt sisse ja küsib, kas kõik korras, mõeldes selle all olukorda tallinnas. tema meelest on muidugi tuhatkond tänaval laamendavat inimest pisiasi:D ja sellest ta ka aru ei saa, et eesti on ju vaba riik ja demokraatlik pealekauba, et kuidas on võimalik, et venemaa miskit nõuab ja käsutab! ja veel mingi kuju pärast! lehed itaalias asja suurt ei käsitse. eile oli paarirealine teade kuskil lehe nurgas olnud, kus seisis lihtsalt, et eestis rahvas möllab mingi kuju pärast.

Poisid plaanivad meil õhtul väikest asaderot rõdul. tahtsid mult ka juba raha hakata välja pinnima, et suurem hunnik mingit udupeent liha osta. aga õnneks on mul õhtaks plaanid. lähen hoopis obeliscosse good will huntingut vaatama:)

muide, esmaspäeva õhtani on mul täitsa oma voodi ja ilgem nohu on kuskilt ninna karanud:(

Kommentaare ei ole: