teisipäev, 24. aprill 2007

teine päev (21.04)

Eelmisel õhtul otsustasime mina ja Tuuli, et meie hommikul teistega koos randa ei lähe vaid jääme basseini äärde lebotama. Tõusime 9.00 üles ja käisime restoranis hommikust söömas, Liis oli nii väsinud, et magas edasi. Peale sööki läksime tagasi voodisse.

Siis helistas Miguel ("suur juht") ja ütles, et rapido (kiiresti) randa, obligado! (kohustuslik). Meil olid suud ammuli, et mis ajast on randa minek kohustuslik?? Aga mis teha, panime kiiresti riidesse ja randa. Seal oli meie jaoks reseveeritud hunnik lamamistoole ja päikesevarje. Igasugu mänguvahendeid oli ka kohale toodud alates twisterist lõpetades reketitega.
Kõige toredam oli muidugi see, et kui esimesel päeval säras päike nii, et võimatu oli olla, siis teisel päeval oli taevas täiesti pilves. Lebotasime siis toolidel ja ootasime päikest, mis vahepeal end ka pilvede vahelt näitas. Aga päikese puudusest hoolimata oli ilm väga soe, kusagil 24 kraadi ringis. Ujumas käisime ka korra.

Umbes kella 15 ajal tulid naine ja mees suurte kottidega ja tõid meile 20 pitsat :D ja karastusjooke ka. Selle eest peame tänama Tenerife ayuntamientot, kes meile lõuna välja tegi. Väga üllatav, aga samas tervitatav, et meie eest nii hästi hoolitsetakse :).

Peale lõunat otsustasime basseinikompleksiga tutvust teha. Jube palju igasuguseid pisikesi ja natuke suuremaid basseine oli. Vesi oli 24 kraadi ja igati mõnus.
Peale suplust jälle muidugi magama. Sest kella 18 ajal pidime jälle 3 tunnisele jalutuskäigule minema. Kui bussi kogunesime, et acantilado del Los Gigantese (Hiiglaste kalju) juurde jalutama minna, siis teatas Miguel, meie suur juht :), et kuna kõik on kindlasti eilsest peost väsinud, siis teeme lühikese peatuse ja fotosessiooni ja läheme hotelli. Kõik olid sellega muidugi päri.
Kui hotelli jõudsime, siis läksid osad jalutuskäigule ookeani äärsele promenaaadile, aga kuna meie eelneval ööl sellega juba tutvust tegime, siis otsustasime Tuuliga väiksele shoppingule minna ja jätsime Liisu koju magama.
Kaubanduskeskuses juhtus teine, mitte nii tore asi. Võtsin kotist veepudeli välja ja sellega koos tuli välja ka telefon. Kuna me istusime basseini ääre peal, siis otsustas telefon väikese supluse teha. Ja nüüd ta töötab täiesti nii nagu ise tahab, õigemini, siis peaagu üldse ei tööta :(

Õhtul oli jälle kavas pidu, kuid sedakorda siis pealinna Santa Cruz de Tenerife lähedal San Cristóbal de la Lagunas, kust taksoga tulek oleks palju palju eurosid maksnud. Kuna eelmise päeva pikad jalutuskäigud andsid end tunda, siis otsustasin peole mitte minna ja hoopis vanni minna, sest "kodus" meil see võimalik pole.

Ei teagi, kas see oli hea, et ei läinud või mitte, aga Tuuli arvates polnud pidu midagi erilist ja osad inimesed arvasid, et need, kes hotelli jäid tegid õigesti. Kuid Liisule meeldis pidu väga.

Kommentaare ei ole: