kolmapäev, 11. aprill 2007

Tòòpakkumine

Pakkuda tòò kohupiimameistrile!

Nòuded kandidaadile:
*oma materjal peab olemas olema
*oskama valmistada suures koguses Eestimaist kohupiima

Keeleoskus: eesti keel, kasuks tuleb ka hispaania keel

Tòòtasu: kokkuleppel

Asukoht: Las Palmas de Gran Canaria, Hispaania

13 kommentaari:

Unknown ütles ...

Deem raisk!
Ma tahtsin juba kandideerida, aga pole kahjuks Hispaanias. Egas midagis tuleb nüüd minna kööki ja oma jäätised ja kohupiimavarusid hakata hävitama :D
Mmmmmmmmmmmmmmmmm kui hea on maitsestatud kohupiim rosinate ja maasikatega ... mmmmmmmmm..... viib keele alla :D

Anonüümne ütles ...

tappa raisk! ei tohi ometi näljaseid lõunamaalasi sedasi narrida!! kohupiim, kohupiim...grrr! järgmmiseks viska nalja lihapirukate üle:P

Unknown ütles ...

Mis neist lihapirukatest ikka rääkida, nii tavaline ja igapäevane suupiste siinmail.
Sööge oma banaane, maasikaid ja tsitruselisi edasi :D

Unknown ütles ...

Küsimused teie pakutud tööga.
1. Kui ma juhuslikult asun naaberkülas, naabersaarel või natukene veelgi kaugemal, kas siis te kompenseerite mulle edasi-tagasi sõidud kinni või pakute vaesele käsitöölisele peavarju?
2. Kuidas piimaga lood on, kas seda muretsete teie või peab endal lehm ühes olema?
3. Kui suurtest kogustest on juttu, kas tuleb paarile pirtsis printsessile teha või hakkame kolmandat maailma nendega toitma?

Jään teiepoolset vastust ootama.
Naaberküla Hoze

Anonüümne ütles ...

1.sõitu ei kompenseeri. rõdu on suhteliselt vaba
2.lehm peab endal ühes olema (võib koos sinuga rõdul elada)
3.paarile pritsis printsessile kolmanda maailma lähistel on vaja teha. arvutused tee, Naaberküla Hoze, ise.

Unknown ütles ...

OK, räägime tasust, see pidi kokkuleppel olema.
Nii, mida välja pakute?
Ja kas sina oled tööandaja?

Anonüümne ütles ...

otsused tuleb avega ikka läbi rääkida, hakkame seda kohupiima ju mõlemad sööma.
tasu...tasuta elamispind sai mainitud (+luba kodulooma pidada!)...kui suudad piisavalt palju kohupiima valmistada, siis võid ise ka seda süüa ja seega on toit tasuta. isiklikult leian, et edasised nõudmised ületaksid juba jultumuse piirid.

Unknown ütles ...

No ma siis mõtlen selle pakkumise üle.

Unknown ütles ...

MUL EI OLE LEHMA :(

Triin ütles ...

Ma kandideerima ei hakka, kuna hetkel ei ole olemas ei oma materjali ega asukohaks Hispaaniat. Küll aga oma põllukooliharidusega olen nõus jagama oskusi kohupiimavalmistamise suhtes. (Järjekordselt tulevad kasuks piimatehnoloogia praksid). Alustada tuleb sellest, et osta piima (mida maalähedasem, seda parem, ehk siis võiks olla 3,5%), siis tuleb see piim hapuks ajada. Tõenoliselt on selleks kõige parem see mingisse nõusse välja kallata ja sooja kohta panna seisma (ma eeldan, et hapuksajamise baktereid ei ole teil sealt kuskilt võtta). Kui mitme päeva möödudes on see piim siis lõpuks hapuks läind, siis panna vesi keema ja sinna sisse kallata see hapupiim. Veidi keeta ja ongi käes - kodujuustu moodi hollus, mis mõnusalt krimpsub hamba all. Kui selline suuretükiline asi vastumeelt on, siis läbi sõela surudes saab täitsa kohupiima moodi asja. Ja vastavalt soovile võib seda segada näiteks toorjuustu, vahukoorega (et saada magusat asja) või hapukoorega ja tilliga (soolasel eesmärgil).

Triin ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Triin ütles ...

Juuretiseks (et piima hapuks läheks) on väga tõhus kasutada veidi maitsestamata jogurtit või hapukoort (lisada piima sisse). Ja nii see piim hapuks läheb

Anonüümne ütles ...

sellist piima peab otsima, tavapoes seda näha ei ole. ja palju vett?