neljapäev, 8. veebruar 2007

buenos dias

las palmases. istun praegu hosteli koridoris külmal trepil. idee järgi peaks ka tubades wifi olema, aga vähemalt meie tuppa see ei küündi. ka mitte kõrval olevate prantslaste tuppa, aga nemad saavad vähemalt oma ukse juures seda nautida. ja mina külmetan siin neere.
esimene mulje linnast, kui me ei olnud veel maandunudki oli, et see on selline hall ja...no kole ühesõnaga. praegu on mulje hoopis teine. linn on u tallinna suurune, aga seda muljet ei jäta küll. tänavad on kitsad ja toa rõdult paistab vähemalt pool linna kätte, sest kulgeb ta ju ülesmäge. ja toal on rõdu, kus seistes avaneb kena vaade otse rannale, sadamale, OOKEANILE!
muide, kuss! aga natuke nagu koduigatsus on. eriti kui vaadata telekat ja mitte muhvigi aru ei saa, millest jutt käib. aga täna teretasin juba hispaanlast, niiet keel ehk hakkab ka millalgi ilmet võtma. ja kui vaadata seebikaid, kus majadel ei ole seinu või aknaid ja on värvilised, siis just nii ongi. eile siia tulles oli ausalt öeldes tunne nagu oleks siin elu aeg olnud, hostel on kodune ainult öösel hakkas mingil hetkel külm magades.
aaa, ja kujuta ette, et iga pärna tartus asendab palm:D

Kommentaare ei ole: