laupäev, 10. veebruar 2007

külmal kivitrepil neerudest lahti saamas jälle. tegelikult oleme siin istudes pea terve hosteliga tuttavaks saanud juba:D palju erasmuslasi, mis on kasulik, et koos nt kodu otsida. täna lähemegi kahte kohta vaatama millalgi. ühe saime mateo kaudu ja teise antonella. mõlemad on itaalia poisid, kellega siinsamas trepil tuttavaks saime:D
eile nägime ka ära las palmase ööelu. praegu on see siis carnaval. käisime matega transvestiite kaemas. karneval paistabki siin seisnevat selles, et mehed riietuvad naisteks. üks härra oli eriti sensuaalne :D selline kõhukas onu, nägu maalingutega kaetud, seljas nahktagi ja miniseelik...ka nahast ja taga tolknes saba. selliseid nägi igal sammul. hiljem istusime restorante nuevo rios koos kahe norra kutiga, tüdruk portugalist ja uus-meremaalt ja usa-st. sai tantsu ja tralli kohe mehe moodi!
eile saabusid ka teised eestlased, veel üks kärt ja tuuli. kohaliku kärdi abiga käisime international officis pabereid ajamas ja pärast ka kortereid vaatamas. käisime vist kahes, mis kõik oli leitud kuidagi kärdi tuttavatuttavasõbra kaudu. varaseim vabanemine oleks alles 18. niiet veits oleme ikka kodutud kuskil palmi all vist. aga korterid on siin jube kenad. isegi nö peldikud oleks eestis väga ok. igalpool suured kiviplaadid põrandal (mis teeb küll olemise veits jahedaks). kärdita eile oleksime ikka väga hädas olnud.
aga randa ei olegi saanud. eile ja täna on suht pilvine ning endiselt on suht jahe tuul. paistab, et kohalikke ajab selline ilm segadusse. mõni kõnnib tänaval lühikestes pükstes ja t-särgis ja samas tuleb vastu proua paksude sukkpükste, saabaste ja sulejopega. see viimane tundub siiski rohkem moe pärast olevat, sest pilvedest ja tuulest hoolimata on praegu väljas 21 kraadi sooja.

aga nüüd pöidlad pihku, et korteri leiaksime. mateo variant on rannast 50 meetrit ja kui avega tuba jagame, siis tuleks üür ka suht soodne.

muide, niikui siia jõudsime läks blogger hispaaniakeelseks:D

Kommentaare ei ole: