neljapäev, 8. veebruar 2007

Päike paistab. Lõuna ajal oli 28 kraadi sooja. Esimese päikesepõletuse saime ka. Oleme Liisuga parajalt punased. Loodame, et homseks pruunid :)

Esimesed kaardid said ka posti pandud. Kaardid maksavad 0.20€ ja 0,80€ vahel, margid 0,58€. Postkastid on siin kollased ja rohelised. Kollased asuvad meie kodust (hostelist) kaugel, roheline aga lähedal. Kuna rohelise postkasti peale on kirjutatud midagi sellist, millest me aru ei saa, siis peame oma kirjad kollasesse kasti viima. Siin on palju asju, millest me hästi aru ei saa. Aga kuna Liisul on sõnastik kaasas, siis tõlgime nii palju kui võimalik. Täna tõlkisime näiteks supipakendite etikette, et teada, mida me sööme.
Inimesed on siin jube sõbralikud - naeratavad ja teretavad :)
Abivalmid on nad ka. Otsisime parajasti kaaardilt turismiinfopunkti, kui daam teisel pool tänavat hakkas meie poole liikuma. Uuris siis, et mida me otsime ja hakkas seletama, kuidas seda leida.

Vaade meie rõdult















Leid Santa Catarina pargist. Saab koju, kui igatsus tuleb :)


Meie tuba




Siia küll kukkuda ei taha :P

1 kommentaar:

Kadi ütles ...

Ave sa update'id nii tihti , et jube! XD. Ei, tegelikult on tore, saab su tegemistega kursis olla XD. Täna tuli su valijakaart XD tahad saadan sulle, et saaksid seal troopikas valima minna XD?? O_o XP Ma nii tahaks ka sinna, nii et sa parem postita ikka tihti, et ma aru ei saaks, et ma seal pole XD